Opinie

Kasia i Marcin 2017-07-03
Dwa lata temu bawiliśmy się na weselu prowadzonym przez Pana Tomka i już wtedy podjęliśmy decyzję, że Fantomasz musi poprowadzić także i nasze wesele. Po doświadczeniach naszych znajomych, w pełni zaufaliśmy Panu Tomkowi. To był oczywiście strzał w dziesiątkę! Goście byli zachwyceni, wiele osób mówiło,że to najlepszy wodzirej z jakim się do tej pory spotkali. Muzyka była zróżnicowana i dostosowywana do wymagań gości. Zabawy pierwsza klasa, prowadzone na luzie i jednocześnie kulturalnie. Pan Tomek zapewnił również atrakcje dla dzieci, które zachwyciły najmłodszych. Polecam wszystkim parom, którym zależy na weselu z klasą! Mamy nadzieję, że jeszcze będziemy mieli przyjemność uczestniczenia w imprezie prowadzonej przez Fantomasza :)
miejscowość: Chrośla k. Mińska Maz.data wesela: 17.06.2017
Kinga i Damian 2017-05-22
Polecamy na wesele Pana Tomasza. Jest to człowiek kulturalny, odpowiedzialny, świetnie rozkręca imprezę. U nas było mało gości małe wesele, a wszyscy świetnie się bawili, czy młody czy stary, każdy się bawił :) Mamy nadzieje, że jeszcze będziemy mieli okazję bawić się na jakimś weselu, już nie naszym ale u kogoś :) Serdeczne pozdrowienia i dziękujemy jeszcze raz :) Kinga i Damian
miejscowość: Strzaładata wesela: 13.05.2017
Kasia i Janusz 2017-05-12
Pan Tomek zapewnił obsługę na najwyższym poziomie - kierowaną do wszystkich gości z dziećmi włącznie. Super zabawa do białego rana! :-)
miejscowość: Chodówdata wesela: 29.04.2017
Anna i Michał 2017-01-24
Najlepszy wybór jakiego dokonaliśmy! Pan Tomasz jest przede wszystkim profesjonalistą. Doskonale poprowadził zabawę na weselu, płynnie przechodził od wspólnych zabaw do indywidualnych tańców. Doskonale radzi sobie w zabawach z dziećmi. A przed weselem jest nieocenioną pomocą w wyborze zabaw, organizacji oczepin itd. Służy dobrą radą w jaki sposób można uczynić nasze wesele pięknym wspomnieniem dla nas i naszych gości. A co chyba najważniejsze... wprowadza spokój i opanowanie :) jesteśmy wdzięczni za dobrą zabawę. p.s. pozdrowienia od wszystkich gości i do zobaczenia!
miejscowość: Łomazy- Ranczodata wesela: 07.01.2017
Ola i Paweł 2016-12-19
Pan Tomasz to najlepszy wodzirej jakiego można sobie wymarzyć. Byliśmy z mężem na wielu weselach, ale tak jak Pan Tomek imprezy nie prowadził nikt. Pomysłowość i humor - te właśnie cechy były dla nas najważniejsze. Goście bawili się świetnie i wszyscy byli bardzo zaskoczeni przebieranymi tańcami oraz super zabawą dla dzieciaków. Większość nie spotkała się wcześniej z takim sposobem prowadzenia imprezy. Polecamy Pana Tomka z całego serca. Na pewno uczyni wasze święto wyjątkowym.
miejscowość: Lublindata wesela: 15.10.2016
Paulina i Darek 2016-11-05
Bardzo udane wesele. Impreza życia! Pan Tomasz poprowadził je w bardzo profesjonalny sposób. Wszyscy goście zachwalali go i nie bez przyczyny brali do niego namiary/wizytówki. Potrafi zorganizować zabawę zarówno dla seniorów, dla młodych i najmłodszych szkrabów. Polecamy!!!
miejscowość: Rokitnodata wesela: 29.10.2016
Magdalena i Konrad 2016-10-10
Wszyscy przedmówcy już chyba wszystko powiedzieli więc pewnie będziemy się trochę powtarzać :P NAJLEPSZY WODZIREJ!!! Polecamy wszystkim niezdecydowanym - nie ma się nad czym zastanawiać, FanTomasz gwarantuje udane wesele :D Człowiek orkiestra - niech kapele i zespoły się uczą :)
miejscowość: Łęczna (Ciechanki)data wesela: 01.10.2016
Ewa i Kuba 2016-09-18
Wesele było świetne, w dużej części za sprawą Tomka! Już od pierwszego spotkania, przed weselem, bardzo nam pomógł. Chętnie dzielił się swoimi doświadczeniami z prowadzenia imprez, co znacznie ułatwiło nam sprawy organizacyjne. W trakcie wesela podobało nam się jak w naturalny sposób Tomasz potrafił sprawić, że bawiła się cała sala. Wszystko w przyjemnej , sielankowej i kulturalnej atmosferze. Mieliśmy wrażenie, że wszystko płynie swoim rytmem, a tak naprawdę Tomasz nad tym czuwał. Muzyka i cała oprawa była super, Fantomasz trafił w nasze gusta muzyczne i sam wyczuwał jaki klimat porwie gości do tańca. Gorąco polecamy i jeszcze raz dziękujemy Tomku!
miejscowość: Białystokdata wesela: 10.09.2016
Patrycja i Paweł 2016-08-30
Świetna organizacja i przygotowanie. Doskonały kontakt z para młodą i elastyczność dopasowania się do wymagań. Wiele pozytywnych opinii od gości weselnych. ZABAWA – REWELACJA :) .Tomek nadaje imprezie ład i porządek, o który Państwo młodzi w dzień ślubu nie muszą się martwić. ŚWIETNA ROBOTA :D Polecamy :)
miejscowość: Opole Stare k.Siedlecdata wesela: 20.08.2016r.
Ania i Mateusz 2016-08-21
Dzięki Tomkowi zabawa weselna przebiegła perfekcyjnie. Parkiet był pełny do białego rana. Muzyka bardzo dobrze dopasowana do bieżących preferencji gości. Zabawy oczepinowe oryginalne, śmieszne i jednocześnie stonowane. Bardzo dobry kontakt przed imprezą i realizacja wcześniejszych ustaleń. Podsumowując - pełen profesjonalizm, kawał dobrze wykonanej roboty, ogólnie wszystko extra. Serdecznie polecamy!
miejscowość: Krsnobróddata wesela: 23,07,2016
Marta i Leszek 2016-08-18
Ogromnie dziękujemy za wspaniałą zabawę na naszym weselu! Pan Tomasz fenomenalnie rozkręcił całą imprezę, wszyscy goście byli zachwyceni! Jeszcze po ślubie wciąż napływały do nas słowa pochwał i podziękowań za tak huczną i świetną zabawę :)Mimo że nasze wesele było niewielkie, liczyło koło 50 osób, to cała zabawa była poprowadzona w taki sposób, że parkiet wciąż był zapełniony, goście woleli bawić się, skakać i tańczyć, niż siedzieć przy stole. Idealnie dobrana muzyka i jeszcze ciekawsze zabawy! Goście nie mogli się nadziwić, jakie ciekawe, oryginalne i kreatywne zabawy oczepinowe (i nie tylko) przeprowadzono :) Kilka osób już nas pytało, czy nie planujemy jakiejś kolejnej imprezy z naszym Wodzirejem, bo chętnie znów by się zabawili... ;)
miejscowość: Barszczedata wesela: 13.08.2016
Ola i Miłosz 2016-08-15
Wielkie brawo dla Pana Tomasza. Jeszcze kilka dni po weselu odbieraliśmy telefony, w których goście bardzo go chwalili i prosili o kontakt na przyszlosc. My pozostajemy bardzo wdzięczni za niezapomniane wrazenia i niesamowitą zabawę. Pan Tomasz doskonale wyczuwa humor gości i idealnie dobiera muzykę i zabawy. Z pewnością będziemy polecać usługi jakże zabawnego i kreatywnego Fantomasza:)
miejscowość: Radomdata wesela: 06.08.2016
Żaneta, Przemek 2016-06-21
18 czerwca 2016 r Pamiętny dzień w naszym życiu - nasz ślub :) Decyzja aby nasze wesele prowadził Pan Tomek była strzałem w dziesiątkę. Lepszej decyzji podjąć nie mogliśmy. Pan Tomek doskonale wyczuł naszych gości. Swoim zapałem zaraził wszystkich zaczynając od dzieci, kończąc na starszych osobach. Świetnie dobrane zabawy dla dzieciaków, super zabawy integracyjne dla wszystkich, multum genialnych pomysłów zarówno na weselu jak i przed weselem, co sprawiło, że ten dzień na długo zostanie w naszej pamięci. Widok pełnej sali tanecznej i świetnie bawiących się na niej gości był czymś cudownym. Profesjonalista w swoim fachu - nic dodać nic ująć :) Polecamy każdemu kto planuje wesele! Panie Tomku dziękujemy bardzo, nasi goście byli wniebowzięci i nie mogą się Pana nachwalić. Pozdrawiamy Przemek i Żaneta
miejscowość: Łomazydata wesela: 18.06.2016
Daria i Sebastian 2016-06-21
Z pełną odpowiedzialnością polecam. Uroczystość dj dostosowal się bez problemu do naszych życzeń. Wszyscy goście byli zachwyceni prowadzeniem. I każdy potwierdził że spokojnie dj może równać się z zespołem który gra i śpiewa na żywo. Do tego mamy człowieka który w świetny sposób zajął się dziećmi organizując im gry i zabawy. Tylko uwaga z taką reputacją terminy zaraz będą zajęte na dwa lata z góry ;) jeszcze raz polecamy Para młoda.
miejscowość: Pałac Cieleśnicadata wesela: 11.06.2016
Ks. Michał 2016-06-06
Pan Tomasz z żoną animowali moje przyjęcie prymicyjne. Jestem im bardzo wdzięczny i podziwiam ich profesjonalizm - przygotowanie, wszechstronność. Moja opinia mogłaby być subiektywna z racji na ogromne emocje towarzyszące mi w tamtym dniu, ale mnóstwo moich gości było zachwyconych pracą Pana Tomasza. Wiele osób pytało mnie skąd jest ten wodzirej, ale nawet prosili mnie o kontakt, więc firmie Fantomasz pracy raczej nie zabraknie. Serdecznie POLECAM usługi Pana Tomasza, bo współpraca z nim to spokój udany przebieg imprezy i przyjemność przebywania z bardzo życzliwym, szczerym człowiekiem!
miejscowość: Klukowodata wesela: 29.05.2016
Monika i Piotr 2016-05-31
Bardzo dziękujemy za profesjonalne poprowadzenie naszego wesela. Muzycznie Pan Tomek idealnie "wyczuł" naszych gości. Konkursy i zabawy były świetne. Animacje dla dzieci również. Jesteśmy BARDZO zadowoleni a od nasi goście przesyłają same pozytywne opinie o weselu. Zdecydowanie polecamy naprawde WARTO!
miejscowość: Lublindata wesela: 28.05.2016
Joanna&Lukasz 2015-09-14
Dziękujemy Tomkowi za profesjonalne poprowadzenie naszego wesela,wybór Wodzireja okazał się strzałem w dziesiątkę, nasza rodzina i znajomi byli zachwyceni zaproponowaną muzyką i zabawami tanecznym. Wszyscy bawili się znakomicie i chyba sami nie wierzyli, że w taki właśnie sposób może wyglądać zabawa weselna;), Tomek poświęcił nam dużo czasu przed weselem, omawiając wszystkie szczegóły imprezy, wraz z żoną byli doskonale przygotowani pod każdym względem i co najważniejsze wykazali się dużym wyczuciem i dobrym smakiem, na czym nade wszystko nam zależało, aby wesele było w nowoczesnym stylu. Raz jeszcze dziękujemy i polecamy współpracę z Wodzirej FanTomasz!
miejscowość: Łódźdata wesela: 5.09.2015
Agata i Taras 2015-09-10
Bardzo dziękujemy za wspaniałe animacje dla dzieci, w których udział wzięli zarówno mali jak i troszkę więksi, za dobrze dobraną muzykę dzięki której przez całe wesele parkiet ani razu nie świecił pustkami, za zabawy, które nikogo nie krępowały i układy taneczne, w których udział wzięli wszyscy bez wyjątku! Dzięki Państwu jesteśmy pewni, że nasze wesele pozostanie na długo w pamięci naszych gości:)
miejscowość: Grodzisk Mazowieckidata wesela: 29.08.2015
Ola i jacek 2015-09-05
Drodzy Kasiu i Tomku! Bardzo dziękujemy za przepięknie i profesjonalnie poprowadzenie naszego wesela 1 sierpnia 2015r. Wraz z naszymi gośćmi byliśmy pod wielkim wrażeniem ogromnego profesjonalizmu, radości i pomysłowości zabawy. Wiele osób podkreślało, że udane wesele zawdzięczamy Wam. Niektórzy dodawali, że cieszyli się z tego, że nie byli zmuszani do zabaw, a jednak chętnie brali w nich udział. Przykładem sukcesu dobrego prowadzenia niech będzie jeden z wujków, u którego po raz pierwszy (od kiedy pamiętamy) objawiły się talenty taneczne. Bardzo wysoki poziom kultury wesela sprawił, że było pięknie, uroczyście, bez "tradycyjnych", krępujących zabaw. Muzyka została wspaniale dobrana, bez disco polo (zgodnie z naszym życzeniem). Rodziców ujęły zabawy i czas poświęcony ich pociechom, których na naszym weselu nie brakowało :) Za wszystko z serca dziękujemy! Ola i Jacek
miejscowość: Woskrzenice Dużedata wesela: 1 sierpnia 2015
Emilia i Mariusz 2015-08-28
Panie Tomku, dziękujemy serdecznie za poprowadzenia naszego wesela ! Dorośli goście bawili się bardzo dobrze, a dzieci były zachwycone zabawami , które dla nich prowadziła Pani Kasia. Wszystkie nasze prośby i sugestie zostały uwzględnione, co jest dla nas bardzo ważne. Nasze wesele było prowadzone z pasją i z sercem :) Gdybyśmy urządzali jeszcze raz wesele, wybór Prowadzącego byłby ten sam :) Pozdrawiamy i życzymy dalszych sukcesów :)
miejscowość: Cyganka k. Mińska Mazowieckiegodata wesela: 22-08-2015
Ula i Marcin 2015-06-30
Kasiu i Tomku, dziękujemy Ci za wspaniałe prowadzenie Naszego wesela! :) Ku zaskoczeniu gości, Dj...tzn. Ty Tomku możesz zastąpić zespół i super rozbawić wszystkich gości :) FunTomasza polecam wszystkim, którzy mają wątpliwości czy brać Dj na własne wesele :) Pozdrawiamy :)
miejscowość: Świdnikdata wesela: 27.06.2015
Judyta i Tomasz 2015-05-26
Ślicznie dziękujemy Tomkowi i Jego żonie za wspaniałą zabawę weselną. Muzyka była dobrana rewelacyjnie i trafiła w gusta każdego. Ci co nigdy nie tańczą na weselach u nas wywijali jak szaleni. Zabawy integracyjne trafione w 100%, dzięki czemu goście rozluźnili się i bawili do białego rana. Jeden ze szwagrów powiedział: "Wygońcie tego Fantomasza bo mnie już nogi bolą i nie dam rady tańczyć. A jak nie tańczyć przy takiej muzyce". Dużym zaskoczeniem był czas poświęcony najmłodszym. Dzieciaki miały mega frajdę, a rodzice chwilę spokoju:). Oczepiny poprowadzone z klasą, w dobrym smaku, pełen profesjonalizm. Goście podczas wesela, jak i również po, wielokrotnie przychodzili do nas i nie szczędzili słów pochwały. Wszelkie nasze przedweselne ustalenia, pomysły zostały spełnione, dziękujemy także za udzielone rady. Cóż można napisać, hmm gdyby można było jeszcze raz zorganizować nasze wesele to tylko z Tobą Tomku:) DZIĘKUJEMY I POLECAMY.
miejscowość: Wisznicedata wesela: 25.04.2015
przedszkole 2015-03-04
Bardzo, bardzo dziękujemy za udany bal karnawałowy. Było super. Zabawy dobrane do wieku dzieci. Wszyscy bawili się wspaniale.
miejscowość: Radzyń Podlasdkidata wesela: 08.02.2015
Monika i Tomek 2015-01-13
Wesele prowadzone przez Pana Tomka było rewelacyjne, goście świetnie się bawili, było mnóstwo integracyjnych zabaw, które miło wszystkich zaskoczyły. Pan Tomasz umie rozbawić gości i wspaniale poprowadzić całą imprezę. Jest profesjonalistą. Repertuar idealny, nie tylko dla młodych ale i dla starszych osób. Pan Tomasz był otwarty na nasze wszelkie pomysły. Nie mogliśmy wymarzyć sobie lepszego wesela. Polecamy Pana Tomasza jako znakomitego wodzireja. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy;)
miejscowość: Porosiukidata wesela: 10 01 2015
Katarzyna i Piotr 2014-11-02
Wszystkim, którzy zastanawiają się czy warto, czy na pewno, czy Dj się sprawdzi - z czystym sercem bardzo polecam Wodzireja FanTomasza! Jak tylko ktoś usłyszał, że na naszym weselu zagra Dj, reakcja była zawsze taka sama - zdziwienie i pytanie czy jesteśmy pewni. I co? Sami byliśmy zaskoczeni, że na własnym weselu można się wybawić do tego stopnia, ze nogi bolały przez kilka kolejnych dni! My jesteśmy bardzo zadowoleni, ale co ważniejsze nasi Goście byli pozytywnie zaskoczeni. Na każdym kroku słyszeliśmy, że to najlepsze wesele na jakim byli, że się bawią wyśmienicie, że w życiu się nie spodziewali, że Wodzirej się tak sprawdzi. Więc wszystkie pochwały, które tutaj czytacie są naprawdę w pełni zasłużone. A my raz jeszcze baaardzo baaardzo dziękujemy Panu Tomkowi i Pani Katarzynie za tak wspaniałą zabawę na naszym weselu! POLECAMY!
miejscowość: Batorzdata wesela: 25.10.2-14
Karolina & Krzysiek 2014-10-22
Tomku ogromne podziękowanie dla Ciebie i żony za poprowadzenie zabawy weselnej. Goście byli zachwyceni i zaskoczeni, że wesele z DJ-em może być tak udane. Cieszymy się również, że nasze sugestie i kawałki o które prosiliśmy tak świetnie wplotłeś w całonocną zabawę. Nie spodziewaliśmy się, że tak chętnie sami włączymy się w tańce integracyjne i że będziemy się przy nich tak świetnie bawić.Zabawy dla dzieciaków i balonowe zwierzaki były rewelacyjne. Każdej Młodej Parze życzymy, by bawiła się tak dobrze na własnym weselu jak my, co jest oczywiście w ogromnej mierze zasługą Tomka, muzyka była taka, że nie pozwalała zejść z parkietu i tak do 5 rano, a skakanie w długiej sukni nie jest takie łatwe ;) Z całego serca polecamy !
miejscowość: Mełgiew "Mendelson"data wesela: 11.10.2014
Renata i Tomek 2014-10-21
Wesele z opinii gości udane, ludzie bawili się do 5 rano i jeszcze im było mało. My jako młodzi widzieliśmy cały czas parkiet zapełniony ludźmi więc oznacza to, że Wodzirej Tomek nawiązał z nimi kontakt o co nam chodziło. Podczas wesela zorganizował czas na tańce integracyjne w których wzięli udział najmłodsi weselnicy jak i Ci trochę starsi a nawet i bardzo starsi:) Wodzirej Tomek stara się żeby wszystko przebiegało jak najlepiej i bardzo mocno angażuje się w wesele które prowadzi. My możemy polecić tego Wodzireja jako osobę która z pewnością będzie się starała wykonać dobrą robotę na waszym weselu.
miejscowość: Plewkidata wesela: 27.09.2014
Asia i Łukasz Napoleone 2014-10-08
Wesele, które poprowadził Pan Tomek z małżonką było wyjątkowe w swoim rodzaju. Niektórzy goście byli pierwszy raz na weselu z wodzirejem i byli pozytywnie zaskoczeni. Jego zaangażowanie i kreatywność zadziwiła Uczestników. Wodzirej Fantomasz potrafi dobrać muzykę i zabawę do każdej grupy odbiorców, zadbał o dzieci i młodzież. Fantastyczne konkursy i zabawy w wykonaniu Pana Tomasza zachwycają. Na poprawinach dawał z siebie wszystko i bawił zarówno dzieci jak i dorosłych. Najmłodsi cieszyli się z licznych gadżetów, których Fantomasz posiada ogromną ilość. Wodzirej przebierał się błyskawicznie do licznych utworów. Uczy tańców i sam angażuje się w zabawę. Widać po Panu Tomku, że robi to z sercem. Wesele z Fantomaszem to pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Polecamy każdemu, również na inne imprezy. Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy za te piękne chwile w jakże ważnym dla Nas dniu - Asia i Łukasz
miejscowość: Dubów k. Łomaz/lubelskie/data wesela: 06.09.2014
Aneta i Paweł 2014-08-27
Bardzo dziękujemy za super zabawę. Goście są zadowoleni z doboru muzyki. Dzieciaki zachwycone. Pełen profesjonalizm i super przygotowanie. Pozdrawiamy.
miejscowość: Chełmdata wesela: 09,08,2014
Asia i Jurek 2014-08-19
Tomku, serdecznie dziękujemy Ci za wspaniałe poprowadzenie naszego wesela! A wszystkim, którzy jeszcze się zastanawiają nad wyborem wodzireja, gorąco polecamy FANTOMASZA! Zarówno my, jak i nasi goście weselni byliśmy i jesteśmy:) wręcz zachwyceni tak profesjonalnym poprowadzeniem imprezy! DZIĘKUJEMY I POZDRAWIAMY!!!
miejscowość: Wola Suchożebrskadata wesela: 05.07.2014
Monika&Michał 2014-08-17
Serdecznie dziękujemy dla Pana Tomka i jego żony za perfekcyjne poprowadzenie naszego wesela :) Jesteśmy zachwyceni, goście również. Pan Tomasz nie tylko skupił się nad tą starsza grupą gości ale dla najmłodszych znalazło się kilka zabaw extra :) Polecamy serdecznie wszystkim, którym zależy aby ten dzień był wyjątkowy, na pewno się nie zawiodą. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy :) :)
miejscowość: Ciechanowiecdata wesela: 14.08.2014
Renata i Robert 2014-08-07
Chcielibyśmy bardzo podziękować za rewelacyjne poprowadzenie naszego przyjęcia weselnego, zarówno dla Pana Tomasza jak i dla jego żony (wspaniała, miła kobietka z klasą i wyczuciem, pan Tomek pełna kultura i towarzyski szlif!). Przed weselem Pan Tomasz uzgodnił wszystko dokładnie, doprecyzował szczegóły, których my w tym czasie nie zdołaliśmy zapamiętać. Dużą niespodzianką okazały się zabawy dla dzieciaków, dzięki którym i one dostały coś dla siebie, nikt nie poczuł się przegrany, każdy wyszedł z nagrodą. Goście weselni byli zachwyceni ci młodsi, jak i starsi. A dla mnie osobiście, repertuar był tak dopasowany (poleciłam wcześniej kilka kawałków, które chciałabym usłyszeć, co do reszty zaufaliśmy panu Tomkowi), jakby był to przekrój przez całe nasze przeżyte już chwile... Jest tylko jeden , dużyyy minus...... To że zabawa trwała tylko do rana :))). Szczerze polecamy, jeśli ktoś pragnie aby ten dzień/noc była poprowadzona z humorem i taktem na najwyższym poziomie! Pozdrawiamy serdecznie!! :) :)
miejscowość: Dąbrowa Bialostockadata wesela: 28.06.2014
Renata i Janusz 2014-07-08
Wesele poprowadzone przez Pana Tomka było bardzo bardzo udane. Wcześniej mieliśmy okazję bawić się na weselu prowadzonym przez p.Tomka i bardzo mam się podobało, więc nie zastanawialiśmy się ani chwili kto ma poprowadzić naszą imprezkę. Goście byli zachwyceni, dużo fajnych zabaw i wspólnych tańców, dzieci były oczarowane. Stwierdziły, że chociaż raz ktoś się nimi zainteresował - zabawy z chustą oraz inne fajne zabawy z nagrodami, muzyka dla każdego. Polecamy wszystkim p.Tomka bo naprawdę warto. Bardzo dziękujemy i pozdrowienia od wszystkich gości.
miejscowość: warszawadata wesela: 7.06.2014
Iwona i Piotr 2014-07-07
Serdecznie dziękujemy Panu Tomaszowi i jego żonie za kulturalne i profesjonalne poprowadzenie wesela. Na parkiecie odnaleźli się młodsi i starsi, a to za sprawą zróżnicowanej muzyki. Zabawy z chustą wciągnęły dzieci, ale i dorośli chętnie wzięli w nich udział. Najmłodsi mieli zarezerwowany specjalny czas na kilka zabaw i to pozwoliło poczuć się maluchom wyjątkowo. Dzieci były w pełni usatysfakcjonowane, niektóre z nich twierdziły, że to pierwsze wesele, na którym ktoś się nimi zajął. Cieszy również umiejętność współpracy Pana Tomasza z obsługą kuchni. Nie zdarzyła się sytuacja przerywania zabawy z powodu podania ciepłego dania. Wszystko było zaplanowane i dobrze przeprowadzone. Dużą zaletą Pana Tomasza jest również umiejętność śpiewania. Jeśli mielibyśmy wybrać jeszcze raz kto poprowadzi nasze wesele, to wybralibyśmy tak samo jak pół roku temu.
miejscowość: Łosicedata wesela: 21.06.2014
Kasia i Stefan 2014-06-01
Tomku, dziękujemy Ci za świetne przygotowanie naszego wesela! Wiemy, że miałeś szalenie trudne zadanie, gdyż prawie połowa gości pochodziła z Holandii, ale poradziłeś sobie bez problemów. Wszyscy byliśmy szalenie zadowoleni i bawiliśmy się znakomicie. Muzyka była zróżnicowana, więc odpowiadała wszystkim, a zabawy zostały przygotowane w sposób ciekawy i kreatywny. Serdecznie polecamy Fantomasza wszystkim, którzy planują swoje wesele. To człowiek elegancki, kulturalny i bardzo profesjonalny. :)
miejscowość: Leścedata wesela: 17.05.2014
mama-Joanna 2014-05-22
Panie Tomku świetnie się bawiliśmy na weselu córki Kasi i zięcia Piotrusia, młodzi nadal przeżywają, ale niedługo napiszą (czekają na zdjęcia). Co mnie urzekło to to, że dorośli chcieli się bawić w zabawy dla dzieci a dzieciaki odwrotnie, też nie dawały za wygraną. Zabawa poprowadzona tak jak chcieli młodzi (bez kiwania się przy stole i głupich 11 zwrotkowych przyśpiewek). Zazdroszczę tylko kondycji, ja wysiadłam o 5-ej rano. Najlepszą opinię wygłosili młodzi mówiąc, że niczego by nie zmienili. A troszkę Pan nas przestraszył - sprawdzając nagłośnienie na sali przed weselem, powiedział Pan że sala przepiękna, miejsce do tańczenia wymarzone a teren tak klimatyczny że mogą nam się goście rozejść. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy. Rodzice młodej a teraz i młodego Joanna i Tadeusz Owczarek
miejscowość: Rozalin w ,,Astrze"data wesela: 03.05.2014r.
Agnieszka i Rafał 2014-05-21
Nasze wesele rozpoczynało sezon zaślubin a Pan Tomasz nie próżnował przez zimę w poszukiwaniu nowych inspiracji. Pojawiły się nowe, ciekawe zabawy dla dzieci i dorosłych. Wodzirej dał z siebie wszystko co zaprocentowało tym, że Goście zapełnili cały parkiet i gdyby nie pora na posiłek to Pan Tomasz nie miałby chwilki oddechu. Wszyscy bardzo go chwalili. Dzieci miały przysłowiowe pięć minut co dało im moc wrażeń i radości. Bardzo profesjonalny i solidny. Super człowiek. Dziękujemy i polecamy!:)
miejscowość: Werchliśdata wesela: 26.04.2014
Monika i Sylwek 2013-10-03
Bardzo dziękujemy za profesjonalne prowadzenie naszego wesela. W zgodnej opinii wszystkich zgromadzonych gości zabawa była bardzo udana, a w szczególności goście byli zachwyceni różnego rodzaju tańcami integracyjnymi, niebanalnymi przebraniami prowadzącego oraz różnorodnym repertuarem muzycznym. Dziękujemy za profesjonalne podejście i otwartość na nasze wszelkie pomysły i ich bezproblemową realizację.
miejscowość: Biała Podlaskadata wesela: 14.09.2013
Asia i Mirek 2013-09-12
Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować Panu Tomaszowi i jego żonie za przepięknie poprowadzone przyjęcie weselne. Jesteśmy bardzo zadowoleni i jest nam bardzo miło, że to właśnie Panu powierzyliśmy naszą najważniejszą imprezę w życiu :) naprawdę nie mogliśmy trafić lepiej. Profesjonalizm i rzetelność na 1000%! Pan Tomasz wie co robi :) Goście byli zachwyceni, my również. Wszyscy bawili się wyśmienicie i dłuuugo (ukłony w stronę gości z Pomorza, którzy mimo iż wybiła 4 rano nie mieli ochoty kończyć zabawy) - mamy nadzieję, ze nie zmęczyło to zbytnio naszych prowadzących, ponieważ mieli dość daleką trasę powrotu do domu. Rodzina i znajomi bardzo byli zadowoleni z granej muzyki, każdy miło wspomina wesele i zabawy przez Pana prowadzone. Jednym słowem wszyscy się wybawili. Jeszcze raz dziękujemy i polecamy gorąco pana Tomasza, bo to wodzirej z powołania! Pozdrawiamy, Asia i Mirek
miejscowość: Szepietowodata wesela: 31.08.2013
Paulina i Rafał 2013-09-03
Wybór Dj'a Fantomasza na nasze wesele był strzałem w 10! Pan Tomek uwzględnił wszystkie nasze pomysły i preferencje, ponadto na bieżąco dopasowywał rodzaj muzyki do gustów i sił gości. Wszyscy byli pod wrażeniem profesjonalizmu, zaangażowania oraz pomysłów pana Tomka. Jeszcze nigdy nie byliśmy na weselu, na którym DJ wychodzi na parkiet i prowadzi zabawę taneczną niemalże do utraty tchu :) Słowa uznania także za wytrwałość i "cierpliwość" do Ślązaków, którzy nawet o godz. 5 rano nie mieli ochoty schodzić z pakietu. Panie Tomku jeszcze raz bardzo dziękujemy za stworzenie tak ważnego dla nas dnia jeszcze piękniejszym!
miejscowość: Lublindata wesela: 15.08.2013
Kinga i Kornel 2013-08-07
Serdeczne podziękowania dla Pana Tomka i jego żony za profesjonalne prowadzenie imprezy weselnej. Wszyscy byli mile zaskoczeni sposobem prowadzenia zabawy - my też. Pełen profesjonalizm w tym co robi, od razu widać że robi to co lubi - i bardzo dobrze bo świetnie mu to wychodzi. Pan Tomasz zadowolił wszystkich począwszy od dzieci po dorosłych. Serdecznie polecamy i dziękujemy !!!
miejscowość: Wilkowyjadata wesela: 27 lipiec 2013
Ewa i Marek 2013-08-06
Wesele było bardzo udane, wszyscy byli zaskoczeni tak dobrą oprawą muzyczną jak i zabawami jakie prowadził Pan Tomasz. Najlepszym dowodem jest to, iż wiele osób prosiło o namiary na Pana Tomka. Człowiek orkiestra, mistrz w swoim fachu, polecamy wszystkim, którzy chcą mieć super udaną imprezę. POLECAMY!
miejscowość: Zegrzedata wesela: 03.08.2013
Kamila i Maciek 2013-07-28
Serdeczne podziękowania dla Pana Tomasza, dzięki któremu nasze przyjęcie było niepowtarzalne. Nie chcieliśmy standardowego wesela z oczepinami i zbieraniem na wózek. Dzięki pomysłowości i kreatywności Pana Tomka goście dobrze się bawili w ciekawych zabawach integracyjnych. Wszystko odbyło się na najwyższym poziomie, bez żenujących konkursów. Oryginalnie i z klasą. Polecamy!
miejscowość: Chlewiskadata wesela: 07.07.2013
Dominika i Daniel 2013-06-14
Włożenie swojej całej duszy w to co się robi to mało powiedziane. Tomek jest człowiekiem nieprzeciętnym. Każda minuta wesela jest niezapomniana. Organizacja zasługuje na najwyższe noty. Goście zadowoleni wszyscy - łącznie z tymi, którzy nie do końca byli przekonani do wodzireja. Dziękujemy za wesele. Polecamy wszystkim! Nie zastanawiajcie się ani chwili !!! Dominika i Daniel
miejscowość: Popławydata wesela: 08.06.2013 r.
Erwina i Andrzej 2013-06-05
Nasze piękne wesele było udane i niezapomniane dzięki włożonemu sercu i zaangażowaniu Pana Tomka, goście byli zachwyceni, każdy znalazł coś dla siebie, muzykę przy której dobrze się zabawił, miłą atmosferę, a dzieci były ucieszone z zabaw prowadzonych wyłącznie dla nich. Erwina i Andrzej serdecznie dziękują i pozdrawiają.
miejscowość: Kodeńdata wesela: 01.06.2013
Marzena i Rafał 2013-05-22
Po ochłonięciu, kilka dni po weselu zaczęliśmy pytać gości co im się podobało, a co nie do końca i nie znalazł się dosłownie nikt, kto by narzekał na oprawę muzyczną. FanTomasz dbał o to by nikt się nie nudził, świetne pomysły na wspólne zabawy, oryginalne oczepiny, bardzo życzliwy kontakt z nami przed weselem, jak i po imprezie. Zawodostwo...;) Dzięki!
miejscowość: Lublindata wesela: 27.04.2013
Katarzyna i Mariusz 13.04.2013 r. 2013-04-22
Wesele! Hej wesele, hej wesele, tańcowało. I grało i śpiewało ile tchu. Dla tego weseliska było ziemi mało I nawet nieba mało było mu. Bardzo dziękujemy za fantastyczną oprawę tak ważnego dla nas dnia. Ani my ani nasi goście nie zmienilibyśmy ani nutki, ani piosenki, no może poza jednym :-) kilka godzin dłużej chętnie byśmy potańczyli, pośpiewali. Gorąco polecamy !!!! P.S. Mamy nadzieję, że pobawimy się jeszcze nie raz przy muzyce, prowadzeniu FanTomasza. Ach i pozdrowienia dla Pana Rysia.
Ania i Mariusz 2013-01-13
Przed naszym weselem poszukiwaliśmy grupy/zespołu, która zajęła by się oprawą muzyczną naszej imprezy a w trakcie poszukiwań pojawił się pomysł powierzenia tego zadania wodzirejowi. W trakcie tych poszukiwań trafiliśmy poprzez Internet także na Pana Tomasza który w naszej ocenie okazał się najbardziej kompetentny. Do pierwszego spotkania z nim ja podszedłem z dużą ostrożnością (zwłaszcza, że przez telefon miał dość oschły i ochrypnięty głos :)) a moja żona była nawet sceptycznie nastawiona, ale wszelkie nasze wątpliwości zostały rozwiane bardzo szybko już na wstępie naszego dość długiego spotkania. Pan Tomek zaimponował nam swoim profesjonalizmem, zaangażowaniem oraz faktycznie było czuć, że lubi to co robi a jednocześnie poza tym wszystkim okazał się bardzo miłym człowiekiem. Jako, że nie mieliśmy wszystkiego zaplanowanego Pan Tomasz wspierał nas swoim doświadczeniem i służył pomocą na każdym kroku np. przy wyborze piosenek, zabaw oczepinowych, zabaw dla dzieci i w wielu innych sprawach. I nadszedł dzień naszego ślubu oraz przyjęcia weselnego. Nasi goście byli wprost zachwyceni sposobem prowadzenia wesela, graną muzyką, umiejętnym wplataniem zabaw dla dzieci pomiędzy zabawy taneczne dla dorosłych a także kilkoma zabawami integrującymi wszystkich gości począwszy od tych najmłodszych po tych najstarszych. Przez całe wesele Pan Tomasz był czujny i błyskawicznie reagował na to co się działo na sali wspierając radosne inicjatywy gości weselnych oraz umiejętnie je ukierunkowując jeżeli szły w nieodpowiednim kierunku lub się przeciągały. Od wesela minęły już 3 miesiące i podczas wielu spotkań z rodziną i znajomymi jak wracał temat wesela to bardzo wiele osób samo wracało do tematu zabaw prowadzonych przez Pana Tomasza oraz, że muzyka była bardzo dobra i dawno się tak nie wybawili. Panie Tomaszu jeszcze raz Panu dziękujemy za wzbogacenie naszego przyjęcia weselnego w tak znakomitą oprawę muzyczną oraz, że przyczynił się Pan do tego aby ten dzień był także dla naszych gości dniem wyjątkowym.
Majka i Radek 2012-11-25
Wesele odbyło się 10 listopada 2012 roku i naszym skromnym zadaniem było udane, choć słysząc opinie gości było bardzo, bardzo udane. I w ogromnej mierze to zasługa Pana Tomka i jego kolegi (dobra orkiestra - dobra zabawa). Muzykę wybraliśmy sobie sami, aranżacja wg Pana Tomka (dopasowuje grane utwory do wieku bawiących się gości, dzięki czemu nikt nie siedzi przez całe wesele za stołem - ogólnie super klimat i w tym tkwi chyba tajemnica udanej zabawy). Człowiek poważnie podchodzi do tematu (nie olewa jak co niektórzy pseudo dj-e czy niektóre orkiestry - gdzie uważają, że jak umowa jest spisana i wesele już trwa to można zrobić robotę byle jak, bo przecież już nie ma odwrotu). Ponadto dużo fajnych zabaw dla dzieci (nie spotkałem się ażeby orkiestra robiła coś dla dzieci, to kolejny duży plus dla Pana Tomka (i od nas i od gości). Możliwość zaplanowania oczepin (czasu trwania oraz zabaw) i co dla nas równie bardzo fajne Karaoke, które poprowadził Nasz DJ (młody zaśpiewał dla młodej) oraz goście mogli wyżyć się artystycznie. Dla nas Materiał na sukces. Jeszcze raz dziękujemy Panie Tomku za super zabawę i życzymy dalszych sukcesów. Pozdrawiamy.
Ania i Janusz 2012-11-07
Pan Tomasz to Człowiek - Orkiestra, nie tylko podpowie, jaką muzykę dobrać, ale poprowadzi sympatyczne zabawy dla gości, w tym specjalne dla dzieci (dzieci nie będą się nudzić!). Kultura osobista i profesjonalizm urzekły nas. Nasze wesele odbyło się 21.X.2012. Goście byli zachwyceni. Dziękujemy i polecamy bardzo !!!
Klaudia i Michał 2012-11-06
Fantomasz to pełen profesjonalizm... Nasi goście są zauroczeni a my zadowoleni że poprowadził zabawę w tym najważnieszym dla nas dniu. Z czystym sumieniem polecamy go każdemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aleksandra i Łukasz 2012-10-11
Serdeczne podziękowania za poprowadzenie poprawin. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Muzyka i zabawy dopasowane do gustu i wieku gości. Zabawa rozkręcona od samego początku, goście rozbawieni, atmosfera przesympatyczna. Gorąco polecamy Pana Tomasza - jedna skromna osoba a tak wiele może zdziałać.
Iwona & Piotrek 2012-10-07
Panie Tomaszu! Chcielibyśmy bardzo podziękować za rewelacyjną zabawę na naszym weselu. Zarówno muzyka, zabawy jak i klimat, który Pan stworzył, przypadł do gustu wszystkim gościom bez wyjątku. Możemy z czystym sumieniem polecić Pana Tomasza wszystkim parom-nawet bardzo wybrednym :-) NAPRAWDĘ WARTO !!! Panie Tomku jeszcze raz w imieniu własnym i naszych znajomych dziękujemy za SUPER zabawę:-)
Gosia i Piotrek 2012-08-31
Nasze wesele odbyło się 11.08.12 r. Zarówno muzyka, zabawy jak i sposób prowadzenia imprezy zasługuje na najwyższe uznanie. Widać, że robi to Pan z pasji, goście bawili się wspaniale od pierwszego tańca aż do ostatniego taktu muzyki, z której wyborem idealnie trafiał Pan w gusta gości. Do tej pory spotkani przez nas weselnicy pytają skąd Pana wzieliśmy, zarówno osoby starsze jak i najmłodsze (dzięki pomysłowości w wymyślaniu zabaw i przebraniom) bawiły się wyśmienicie. Według mnie i Gosi każdy zespół przy Panu może się schować:). Gorąco polecamy wszystkim Pana Tomka, będziecie się z Nim świetnie bawić. Bardzo dziękujemy Panie Tomeczku za super zabawę! :)
Ania i Sylwek 2012-08-10
Serdeczne podziękowania dla świetnego Pana Tomasza za pierwszorzędną oprawę muzyczną na naszym weselu. Jesteśmy bardzo zadowoleni jak również nasi goście z tego jak Pan Tomasz umie rozbawić i poprowadzić całą imprezę.Jest rewelacyjny w tym co robi i zna się w 100% na tym. Repertuar idealny, nie tylko dla młodych ale i dla starszych osób.Nie moglismy wymarzyć sobie lepszego wesela, a wszystkim niezdecydowanym jeszcze przyszłym nowożeńcom z czystym sumieniem polecamy Pana Tomasza jako znakomitego wodzireja. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy;)
Cecylia i Daniel 2012-08-08
Wielkie podziękowania za poprowadzenie zabawy weselnej 21.07.2012r. i gorąco polecamy Pana Tomasza na każdą imprezę, potrafi zachęcić każdego do zabawy, a kto spróbuje na pewno nie pożałuje ;) Wszyscy weselnicy byli zadowoleni i my również.
Kasia i Paweł 2012-06-11
Tomek w to, co robi, wkłada całą duszę i dobrze to widać na prowadzonych przez niego imprezach. Jako wodzirej na naszym weselu sprawdził się doskonale, poprowadził poloneza i mimo mniejszej ilości miejsca niż zakładaliśmy, umiał z uśmiechem i humorem wyjść z każdej sytuacji - za to duży plus. Potrafi rozkręcić ludzi i sprawić, że z podpieraczy ścian zamienią się w gwiazdy wieczoru. Podchodzi do pracy bardzo rzetelnie i profesjonalnie - przed weselem wypytał o nasze preferencje co do muzyki i zabaw, wszystko ustaliliśmy w najdrobniejszych szczegółach. Dziękujemy i polecamy:)
Agata i Dominik 2012-05-16
W czerwcu ubiegłego roku Fantomasz pełnił kluczową rolę Dj-a podczas naszych poprawin. Impreza przeprowadzona została w sposób profesjonalny i rzetelny. Tomasz Furtak odznaczał się wysokimi kompetencjami, zaangażowaniem i pomysłowością. Autorski program imprezy Fantomasza zawierał wiele fantastycznych elementów kostiumowych i tanecznych. Sposób prowadzenia poprawin cieszył się bardzo pozytywnymi opiniami wśród wszystkich gości, zarówno tych najmłodszych, jak i najstarszych. Z pełną odpowiedzialnością polecamy usługi Tomasza Furtaka i raz jeszcze serdecznie dziękujemy za super zabawę :)
Aneta 2012-05-15
Wesele prowadzone przez Pana Tomka było fantastyczne, goście świetnie się bawili, było mnóstwo ciekawych zabaw, które miło wszystkich zaskoczyły. Gorąco polecamy!
Marcin 2012-05-14
Wesele bardzo udane, wszyscy zadowoleni byli z pomysłowosci Pana Tomka, dzieciakom rowniez bardzo sie podobalo, zwlaszcza stroje Pana Tomka i zabawy jakie im przygotował, zabawnie, kolorowo a przede wszystkim muzyka dla kazdego, czasami jedna osoba wiecej potrafi i rozbawi niz jakis kilku osobowy zespół, naprawde warto,POLECAMY!!!
Katarzyna 2012-05-14
Wesele było bardzo udane, pod kątem muzyki i zabaw prowadzonych przez Pana Tomka, goście byli bardzo zadowoleni, polecamy na wszystkie imprezy, warto!
Dodaj opinię


 
stat4u